Jobba, sova, äta, bajsa, jobba, sova, äta, bajsa...

Som ni kanske förstår av rubriken så händer det inte så mycket här nu. Vi har barn-vecka denna vecka och då har man ju inte jättemycket tid över heller precis. I onsdags var jag på Fridays med jobbet och åt ungefär tills jag svimmade, men det var trevligt och man kan ju alltid lita på att få god mat på Fridays :)
Denna veckan fyllde den äldste lilltjejen 6 år och vi hade kalas med bla Kevins syster och hennes barn i tisdags. Dom bor i Trollhättan så vi träffar dom inte särskilt ofta, vilket är synd. Men vi ska snart ta och åka upp med barnen så att dom får leka med sina kusiner. Tänkte göra en långresa av det och ta Liseberg samtidigt kanske. Jag vill ju gärna ta en tur in till Ullared men Kevin tänker nog tyvärr tvärvägra, han sa att en gång räckte. Hmpf. Han vet ju uppenbarligen inte hur man har roligt.

Idag har jag och barnen varit ute och letat loppisar på förmiddagen, men vi hittade inga bra så vi drog till Skopunkten istället och handlade skor. Dom behövde sommarskor och jag behöver ju alltid ett par nya skor men tyvärr så hittade jag inga till mig själv. Vilket kanske var tur. Jag har ju både fullt hemma och hos Kevin får det inte plats en enda vuxensko till. Tragiskt men sant. Men vi köpte iallafall med oss färska jordgubbar hem. Dom första för säsongen! Mums! Det ska vi pilla i oss snart. Mumma.

Nu i eftermiddag har jag varit och jobbat på LdB. Det var Pågens som var matchvärd idag så jag har kakor och bröd med mig hem så att det hade räckt till en helt flyktingförläggning. Det har ju kommit en ny smak nu också. Gifflar med choklad. Vi får väl se hur gott det kan bli. Svingott säkert.

Nu ska jag dela ut lite jordgubbar till hela familjen. Imorgon har jag ensamtid. Sjukt najs. Kevin drar ju med sig barnen redan vid 8 på simskola och sen kommer dom hem med bullar och sen åker dom iväg igen på gympa. Sjukt skönt! Sen ska vi gå på visning och däremellen blir det lite lunch hos svärisarna.

Full fart med andra ord!

Kommentarer

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0