Sånt som bara händer hemma hos oss

Tänk er detta scenario:
 
Kvinnan i huset står och steker blodkorv och bacon, hon har precis börjat men det osar ganska mycket. Mannen i huset står i köket och pratar med kvinnan men är på väg upp på vinden för att titta lite hur det ser ut däruppe.
 
Detta händer:
 
Brandvarnaren börjar tjuta.
 
Eftersom dom precis köpt huset dom bor i har dom målat om överallt och då även skruvat ner allting som satt i taket och på väggarna, det inkluderar ju då även brandvarnaren som på något konstigt sätt kommit bort och har inte blivit uppsatt än. Detta resulterar i att mannen och kvinnan springer runt i hela huset för att hitta var det tjuter ifrån. Det är 3 våningar allt som allt. Efter 10 minuter är det full panik. VARFAN ÄR DEN JÄVLA BRANDVARNAREN?!
 
När mannen och kvinnan står nere i källaren och tjutandet fortsätter diskuterar dom om det kan vara något seriekopplat brandlarm eller VAR FAN LJUDET KOMMER IFRÅN? TJUTANDET LÅTER LIKA HÖGT ÖVERALLT, TILL OCH MED UTOMHUS??! HELVETE OCKSÅ!! Irritationen är på en riktigt hög nivå när det plötsligt slutar tjuta en stund och dom går upp igen.
 
Detta scenario upprepar sig sedan ungefär 3 gånger. 
 
Efter att ha sprungit och letat efter BRANDVARNARHELVETET i ungefär 20 minuter väljer dom att strunta i det när det börjar tjuta igen. Uppgivenheten tar över. Batteriet tar väl slut någongång. Dom hoppas bara på att det gör det innan dom ska sova.
 
Kvinnan avslutar matlagningen och dukar upp för middag. Mannen går ner i källaren för att ta av sig snickarbyxorna han alltid har på sig när han renoverar.
 
I hans ena ficka ligger brandvarnaren.
 
 
Detta är en sådan sak som bara händer hemma hos oss. Mest för att jag har en sambo som kan låsa upp ytterdörren, ställa sig inne i hallen och på dom två minuterna det tar att ta av sig skorna lyckas han göra av med dörrnycklarna. 
 
Frustrationen.
 
Men som jag älskar honom.... jag skyller det mesta på hans bohemiska sida.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Manuella Eriksson

Hahaha...vilken syn!

2013-07-12 @ 07:33:05

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0