När man saknar någon

I helgen har det varit fullt ös. I lördags hade den äldsta lille tösen kalas på Big Bowl så det var typ 15 taggade tjejer och 1 kille som tyckte det var ganska kul att spela bowling. Jag tog tillfället i akt och slog ett par slag i slutet, vilket naturligtvis resulterade i sjukaste träningsvärken i vänstra gumphalvan. Sjukt, jag måste göra nån konstig rörelse med nån konstig muskel jag aldrig använder för det är samma sak varje gång jag spelar bowling. Har fortfarande sjukt ont! Grrrr....
 
Innan kalaset så var jag ute i Limhamn och shoppade lite på barnklädes-utförsäljningen där. Skiiiiitfina kläder fanns det. Men även om det var sänkt till under halva priset så var det mycket som var för dyrt, tyvärr! Men jag köpte några klänningar från Ebbe och nån jättesöt blus. Det blir super nu till sommaren. Förra utförsäljningen köpte jag likadana Hummel-skor som jag har till den minsta tjejen, hon blev jätteglad :)
Men iallafall, när jag var på väg från limhamn så flöt tankarna iväg och jag började tänka på en tjejkompis från gymnasiet som bor i Limhamn. Tyvärr gled vi ifrån varandra när hon fick barn och jag var arg på henne för att hon aldrig hade tid. Nu när man helt plötsligt fått egna varannan-veckas-barn så förstår man lite mer varför hon inte hade tid att gå ut och festa med oss. Så jag ringde henne helt enkelt! Och hon blev jätteglad att jag ringde. Vi bestämde att vi kanske skulle träffas nu i slutet på denna veckan när man ändå är ledig. Det ska bli kul. Jag saknar henne verkligen, hon kan verkligen få en att skratta!
 
Igår spelade jag min första utomhus-match på konstgräset på Mellanheden. Det var jätteskönt, hur najs väder som helst igårkväll. Det är då det är kul att spela boll :) Synd att man har så sjukt dålig kondis bara... men det blir bättre ju fler matcher man spelar. Jag får ju lite vardagsmotion här på jobbet också. Eftersom jag inte är störtförtjust i att åka hiss så tar jag trapporna. Jag har parkering på våning 13 (översta våningen) på P-huset Anna och sen sitter vi på 6:e våningen i huset precis mittemot Royal mitt i Malmö city. Så det blir en jävla massa trappor att springa i varje dag.
 
Men det är inte fel. Jag har hört att det är bra med trappträning för oss flat-asses.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det kan den platta röven behöva :-)

2013-08-05 @ 06:01:29

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0