Bakken!

I fredags på Sveriges nationaldag (eller födelsedag, som barnen säger) spenderade vi på Bakken. Såklart så var det regn och regn och regn men med lite uppehåll så det var helt okej ändå. Vi hade ju aldrig varit på Bakken men jag måste säga att vi blev positivt överraskade. Jättemysigt och det kändes som det fanns mycket mer karuseller för barnen än vad det finns på Tivoli. Barnen älskade det och eftersom vi åkte med min före detta arbetskamrat och hennes familj så var det extra kul eftersom hon har två tjejer som är i samma ålder som våra. Dom kutade runt och åkte allt vad dom kunde och även Kevin fick vara med ibland. 
Favvokarusellen
Tittar på när pappa åker flygplan. 

Söta S! När vi kom till Bakken så sa hon: "VI SKA INTE HA EN ENDA NALLE MED OSS HEM I ÅR!! Förra året la vi flera hundra bara på skit-nallar!!"
Ser ni vad hon har i famnen? :D :D

Vi hade iallafall en jättemysig dag. Vi gick inte därifrån förrän kl 22 och då var alla lika trötta. 

Naturligtvis missar vi motorvägsavfarten till Malmö (VARFÖR STÅR DET INTE SKYLTAT MOT MALMÖ??) och kör rakt fram ända in i stor-Köpenhamn. Vet ni hur stor den staden verkligen är? Jag kan berätta att den är STOR. Och det finns inga skyltar NÅGONSTANS. Helt plötsligt stod vi mitt inne vid Huvudbangården utanför Tivoli. Barnen började naturligtvis skrika där bak att vi skulle gå in och åka mer. 

Det tog oss 45 minuter att "hitta" ut. Med det menas att vi körde och körde och körde utan att hitta en enda skylt som visade var motorvägarna fanns. Till slut hamnade vi av en slump vid Kastrup och kunde leta oss ut på motorvägen och till slut ut på bron. 
Vi var hemma och barnen var i säng typ vid 23.30. 

Nästa gång kör vi MED Gps!




Kommentarer

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0