ÄNTLIGEN!!

Idag blev vi klara med kaklingen i vårt nya badrum, och så jäla snyggt blev det! Ingen är gladare än irländaren och han gjorde nästan en liten regndans när sista kakelplattan var sågad och på plats. Som jag skrev innan så är det ganska mycket hörn, vrår och konstiga vinklar i rummet så det var blivit en hel del sågande och omsågande och om-omsågande med tillhörande svordomar, fingerräckning och uppgivenhet.
 
Nu är det bara lite fog som ska dit på väggarna och sen är det klart! Eller ja, klart och klart, sen ska det gjutas en betongskiva till vårt vask-skåp. Vi har snott en gammal kommod hemifrån mina föräldrar och mellan kommoden och själva porslinsvasken ska det ligga en tjock betongskiva som irländaren ska gjuta på plats. Som liksom ska vara vinklad efter väggarna. Ja, det kommer bli ett projekt bara det :)
 
Och sen ska det muras upp en glasblocksvägg, det ska upp en glasdörr, handdukstork och en toalett. Och sen ska det sättas en toadörr, sågas ett hål i den och sättas ett båtfönster och när vi ändå är i farten ska vi byta ut källardörren också. Den är gammal och skev och ful och sätter man en ny dörr nästan bredvid så vill man ju inte gå och störa sig på den fula gamla dörren.
 
Ja, och sen trodde ni att vi var klara där? Nä, sen ska det läggas golv i hallen utanför toan och så ska det upp en garderob där som vi ska ha som städskrubb och sen på med lite färg på väggarna och sen är det klart! :)
 
Och sen kan man lätt tro att huset är klart och vi ska ha lite bebis-ro, men ICKE! Ingen rast, ingen ro!
 
DÅ SKA VI BÖRJA BYGGA ETT UTERUM! TJOOOHOOOO! :S

Kommentarer

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0